Trabzonsporlu Yusuf'a resmi teklif! Başkan Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'ya yapılan teklifi Başkan Ağaoğlu açıkladı.

Trabzonsporlu Yusuf'a resmi teklif! Başkan Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavililerin genç oyuncusu Yusuf Yazıcı için  Bundesliga'dan resmi teklif geldiğini duyurdu. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da genç yeteneklere gelen teklifleri açıklayan Başkan Ağaoğlu, "Yusuf için resmi bir teklif geldi Bundesliga'dan, Abdülkadir için de menajer vasıtasıyla teklif geldi. İki teklife de, bu sene düşünmüyoruz, kararı sezon sonunda vereceğiz dedik. Hem Yusuf, hem Abdülkadir bu yapıda çok ihtiyacımız olan iki oyuncu." dedi.

Castillo'nun kampta yaşadığı sakatlık için Ağaoğlu olası bir transferi işaret etti. Başkan Ağaoğlu, "Stoper ve alternatif olarak 1-2 bek oyuncusu düşünüyoruz. Castillo çalışmalara iyi başladı ama nazar değdi herhalde, bir sakatlığı söz konusu. Bir kanat oyuncusu takviyesi de belki söz konusu olabilir." diye aktardı. 

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz için kendilerine gelen resmi bir başvuru yapılmadığını söyleyen Ağaoğlu, "Burak Yılmaz ile ilgili Beşiktaş'tan bir teklif gelmedi. Sadece bir telefon ile nabız yoklaması, o kadar yani." diye anlattı. 

Oyunculara ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısına olumsuz yanıt aldığını belirten Başkan Ağaoğlu, Burak Yılmaz, Juraj Kucka ve Sosa'yı kast ederek "Oyuncular sözleşmelerinde indirime gitme yanlısı değil. Üç oyuncunun menajeriyle de konuştuk, üçünden de gelen cevap olumsuz. Bu saatten sonra indirim olacağını zannetmiyorum. Bu oyunculara talip olanlar oldu."  şeklinde ifade etti. 

beIN Sports
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler