Trabzonsporlu Mas Arjantin'de ilk 11'de

Trabzonsporlu Emmanuel Mas' Arjantin Milli takımında ilk 11 de sahaya çıkacak

Trabzonsporlu Mas Arjantin'de  ilk 11'de
Trabzonsporlu Mas   ilk 11'de
Dünya Kupası Amerika kıtası elemelerinde yarın Arjantin ile Şili karşı karşıya gelecek. Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Bauza, karşılaşmadan bir gün önce sahaya süreceği ilk 11'i açıkladı.
20 kişilik kadroda bulunan isimlerin içinde olan Trabzonsporlu Emmanuel Mas'ı da River Plate'in stadında sahaya çıkacak ilk 11'de kullanacağını duyurdu.
Tangocuların ilk 11'inin belli olması, Arjantin'deki televizyon kanallarında son dakika gelişmesi olarak aktarıldı, haber bültenlerine konu oldu.
Lionel Messi, Angel Di Maria, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero ve Mascherano gibi birçok yıldızın bulunduğu yarınki maçın 11'i, toplam değeri 400 milyon euroyu (1 milyar 500 milyon TL) aşan oyuncu değeriyle dikkat çekti.
 
Buenos Aires yakınlarındaki tesislerde hafta başından bu yana çalışmalarını sürdüren Arjantin'de Trabzonsporlu Mas da Messi başta olmak üzere birçok önemli futbolcuyla antrenmanlara çıktı. Son çalışmasını bugün yapan Tangocular maç saatini beklemeye başladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler