Trabzonsporlu Kucka'dan Maradona golü

Trabzonsporlu Kucka antrenmanda attığı golü Maradona’nın golüne benzetti.

Trabzonsporlu Kucka'dan Maradona golü

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor’da Kucka antrenmanda attığı golü Maradona’nın eliyle attığı gole benzetti.


Devre arası hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor’da antrenmanlarda ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Sabah yapılan antrenmanda kampa 2.gün katılan oyuncular çalışma yaparken diğer oyuncular dinlendirildi.

Antrenmanda yapılan çift kale maçta Slovak Oyuncular Kucka, Durica, Bero ve Hubocan bir takım olurken Sosa, Castillo, Pereira ve Rodallega bir takım oldu. Slovak oyuncuların kalesini genç kaleci Arda korudu. Diğer kalede ise Esteban yer aldı.

Yapılan çift kale maçta Kucka bir pozisyonda Esteban’dan gelen topu eliyle kaleye gönderdi. Hakem olan yardımcı antrenör ise Kucka’nın bu golünü saymadı ve oyuncuya sarı kart gösterdi. Kucka ise yardımcı antrenöre itiraz ederek “Maradona, Maradona” dedi.

Kucka bu sözlerle eliyle attığı golü efsane futbolcu Maradona’nın 1986 Dünya Kupası çeyrek finalinde İngiltere’ye attığı ve “Tanrı’nın eli” olarak adlandırılan gole benzetti. Kucka’nın bu sözleri hem futbolcuları hem de teknik heyeti güldürdü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor