Trabzonsporlu futbolcularda şampiyonluk coşkusu: Sabaha kadar eğleneceğiz

Trabzonspor, şampiyonluğunu kutluyor.

Trabzonsporlu futbolcularda şampiyonluk coşkusu: Sabaha kadar eğleneceğiz

Trabzonspor’un şampiyonluk kupasını teslim alacağı tören öncesinde bordo mavili kafile tekne ile denizde doyasıya eğlendi.

Taraftarların da takalarla eşlik ettiği bordo mavililer teknede eğlenceli anlar yaşadı.

Yayıncı kuruluşa konuşan futbolcular duygularını dile getirdi. İşte o sözler;

Abdülkadir Ömür : Herkes çocuklar gibi eğleniyor. Yıllardır bu anı bekliyorduk. Horonda duramıyoruz. Takım arkadaşlarım çok mutlu. Sabaha kadar eğleneceğiz.

Berat Özdemir; Taraftarlarımızla birlikte kupa kaldıracağımız günü iple çekiyorduk. Eğlenceler çok güzel başladı. Gecenin son saatlerine kadar eğleneceğiz. 

Dorukhan Toköz: Herşey çok güzel çok yolunda. Horon öğrenmeye çalışıyorum.

Uğurcan Çakır: Çok mutluyuz. Böyle bir şey var mı. Kimse böyle bir şey yapamaz.

Abdullah Avcı; Yeni yeni anlamaya başlıyorum. İnanılmaz bir şey. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum.

Yusuf Erdoğan; İnanılmaz gerçekten. Şampiyonluk dersi veriyoruz. Muhteşem bir atmosfer. İyi ki Trabzonsporluyuz. İnanılmaz bir duygu. Sanki savaşa gidiyormuşuz gibi müthiş bir atmosfer var. Hayatımız boyunca unutamayacağımız anlar. En büyük biziz şampiyon biziz.

Serkan Asan: Tarif edilemez bir şey. Çocukluk hayalimizi gerçekleştirdik. Bütün Trabzon halkına Trabzonspor taraftarına armağan olsun. 

Bakasetas: Fantastik, çok eğleniyorum. Atmosfer inanılmaz. Karadeniz oyunlarına elimden geldiğince eşlik etmeye çalışıyorum.

Edgar Ie: İnanılmaz bir görüntü ve inanılmaz bir mutluluk. Bütün takım elinden geleni yaptı sezon boyunca. Ben sakatlandıktan sonra da arkadaşlarım ellerinden geleni yaptı.  Çok büyük bir iş aşardık. Çok büyük bir mutluluk gerçekten, tarifi zor.

Gervinho: Onlarla birlikte başladım ama onlarla bitiremedim. En önemlisi burada olmamız ve şampiyon olmamızdı. Sonunda şampiyon olduk. Kendi adıma ve takım adına çok mutluyum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler