Trabzonspor’dan ayrılışı çok konuşulmuştu! Eski takım arkadaşı transfer hikayesini anlattı

Trabzonspor’un eski oyuncusu Erman Özgür, takım arkadaşı Aurelio’nun bordo mavililerden ayrılma hikayesini anlattı.

Trabzonspor’dan ayrılışı çok konuşulmuştu! Eski takım arkadaşı transfer hikayesini anlattı

Trabzonspor’un eski oyuncusu Erman Özgür, takım arkadaşı Aurelio’nun 50 bin dolar için bordo mavililerden ayrıldığını söyledi.

Gösterdiği başarılı performans sonrasında bordo mavili takımdan ayrılarak Fenerbahçe’ye giden Aurelio’nun gidişi çok konuşulmuştu. Takım Arkadaşı Erman Özgür, Aurelio ile Trabzonspor’un 50 bin dolar için anlaşamadığını söyledi.

Erman Özgür şunları söyledi; 

“Trabzonspor taraftarı çok uzun süredir bekledi. Çok sancılı sezonlar geçirdiler. Şampiyonluğu kaçırdığı sezonlarda yönetimlerin takımın altına dinamit koyduklarını hep dile getirdim. Geçen seneden çok akıllı davrandılar. Abdullah Hoca geldikten sonra iskeleti oluşturacak doğru isimleri tutmayı başardılar. Önceden gelen teklifleri çabuk değerlendirip bu takım için önemli oyuncuları tutamadılar. Bu şehre ayak uydurmuş isimleri göndermek sancılı oluyor. Novak’ı gönderebilirsin ama yerine 5-6 futbolcu oynattın olmadı. Kupa kazandığın sezonu 10 golle tamamladı. Ağaoğlu yüzde 80 başarılı ama Novak konusunda hatalı, onu bedava bırakmayacaktın. Yöneticilik yapmadım ama çok futbolcuların pazarlığında şahit oldum. Arkadaşlarımın pazarlığında da olma şansım oldu. Mesela eski eşim İspanyolca biliyordu Aurelio’nun sözleşme pazarlığında bulundum. Özkan hoca rahmetli, 50 bin dolar için anlaşamadılar. Biri 350 bin veriyor biri 400 bin istiyor. Anlaşamadılar, sonra Fenerbahçe’ye gitti. Orada ön libero oldu milli takıma kadar gitti.”

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor