Trabzonspor’da o oyuncu mevkiini beğenmiyor mu ?

Trabzonspor Rabotnicki’ye elenmenin şokunu yaşarken oynanan futbol taraftarları memnun etmedi.Bordo-Mavili  takım 1-0 rövanşında kendi evinde ağırladığı Rabotnicki takımıyla 1-1 berabere kalıp Avrupa defterini erken kapattı. Dün oynanan karşılaşmada en ço

Trabzonspor’da o oyuncu mevkiini beğenmiyor mu ?

Trabzonspor Rabotnicki’ye elenmenin şokunu yaşarken oynanan futbol taraftarları memnun etmedi.

Bordo-Mavili  takım 1-0 rövanşında kendi evinde ağırladığı Rabotnicki takımıyla 1-1 berabere kalıp Avrupa defterini erken kapattı. Dün oynanan karşılaşmada en çok eleştirilen futbolcuların başında gelen isim ise Ersun Yanal döneminde disiplinsiz davranışları ile kadro dışı bırakılan Şota’nın gelişi ile takımda forma şansı bulan Constant oldu. Karşılaşmanın 90 dakikasında oynayan oyuncu gösterdiği isteksiz performans ile adeta saç baş yoldurdu.

Milan takımından transfer edilen oyuncu İtalya temsilcisinde sol bekte görev yaparken Trabzonspor’da aynı mevkide vasatın üzerine çıkamadı. Ayağına gelen hemen her topu rakibe kaptıran ve savunmada yaptığı çalımlarla yürekleri ağızlara getiren Constant bu davranışları oynadığı yeri beğenmiyor yorumlarına da neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor