Trabzonspor’da o isimler gidecek mi ?

Trabzonspor’da bir yandan yeni sezon hazırlıkları sürerken Bordo-Mavililer diğer taraftan mevcut oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapan Trabzonspor yabancı oyuncularına tekliflerin geld

Trabzonspor’da o isimler gidecek mi ?

Trabzonspor’da bir yandan yeni sezon hazırlıkları sürerken Bordo-Mavililer diğer taraftan mevcut oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapan Trabzonspor yabancı oyuncularına tekliflerin geldiği gelen tekliflerin Trabzonspor Yönetimini memnun etmediği dile getirildi.

Geçtiğimiz sezon beklenen verimi veremeyen ve disiplinsiz hareketleri nedeni ile Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Constant’a tekliflerin geldiği belirtilirken Trabzonspor bu isimden zarar etmek istemiyor.

Oyuncuya iyi bir fiyat verilmemesi halinde oyuncusunu satmayı düşünmeyen Trabzonspor yerli futbolcularına gelen teklifleri değerlendiriyor.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da bekleneni veremeyen Soner Aydoğdu’ya tekliflerin olduğu ifade edilirken bu oyuncunun durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler