Trabzonspor’da milli oyuncular döndü! Gaziantep maçı hazırlıkları devam etti

Trabzonspor Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor’da milli oyuncular döndü! Gaziantep maçı hazırlıkları devam etti

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde 14.00’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirildi.

Milli takımdan dönen Uğurcan Çakır, Yusuf Sarı, Abdulkadir Ömür, Berat Özdemir’in de katıldığı antrenman geniş alan oyunları ile devam etti ve çift kale maç ile son buldu.

Antrenman öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı, 23 Kasım Salı günü UEFA Gençlik Ligi’nde Danimarka temsilcisi Midtjylland ile deplasmanda mücadele edecek olan U19 takımının antrenmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Hasan Üçüncü ile bir süre sohbet edip başarı dileklerini iletti.

Trabzonspor yarın yapacağı antrenmanla Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor