Trabzonspor’da kritik süreç – Başkan Ağaoğlu detayları Haber61’e anlattı

Başkan Ağaoğlu, Ersun Yanal, Özer Hurmacı, Aykut Demir ve Mehmet Ekici’nin alacakları olayının detaylarını haber61’e anlattı.

Trabzonspor’da kritik süreç – Başkan Ağaoğlu detayları Haber61’e anlattı

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot - Trabzonspor kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Aykut Demir ve Ersun Yanal’ın alacakları ile ilgili olarak Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili kulüple olan sözleşmelerinin feshedilmesi sonrasında alacakları için eski futbolcular Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Aykut Demir ve eski teknik Direktör Ersun Yanal Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurmuştu. Yapılan başvuru sonrasında Trabzonspor alehine karar veren UÇK’nın kararını TFF Tahkim Kurulu onamıştı. Bu karar sonrasında Trabzonspor yaklaşık olarak 30 Milyon TL tazminat ödemeye mahkum edildi.

Trabzonspor yönetimi yeni sezon öncesinde bu 30 Milyon TL’lik tazminatı ödemek için kaynak arayışına girdi. 15 gün içinde bu meblağın ödenmemesi durumunda ise Trabzonspor TFF’den lisans alma sıkıntısı ile baş başa kalacak.

ANLAŞMAYA YANAŞMADILAR

Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Aykut Demir ve Ersun Yanal’ın alacakları ile ilgili konuşan Başkan Ağaoğlu, bu isimlerle oturup tek tek konuştuklarını ancak hiçbirinin anlaşmaya yanaşmadığını belirtti.

TAKIMA DÖNMEK İSTEDİ

Özer Hurmacı’nın A takıma dönme koşulu ile davadan vazgeçeceğini kendilerine bildirdiğini ifade eden Ağaoğlu, “yeni yapılanmada Özer kadromuzda düşünülmeyen oyuncu. Özer’e böyle bir hak tanımanız halinde diğer kulüpten alacakları olan oyunculara da bu hakkı tanımak zorundasınız böyle bir düşüncemiz yok” dedi.

KAYNAK ARAYIŞI SÜRÜYOR

Ekonomik tablo çerçevesinde kaynak arayışlarının sürdüğünü belirten Ağaoğlu, “Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Aykut Demir, Cardozo ve Ersun Yanal’ın ödenmesi gereken paranın temini için çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor