Trabzonspor’da iki isim ilk kez...

Haber61 Haber Servisi Süper Lig’in 33 haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’da genç isimler kadroda yer alıyor. Teknik direktör Hami Mandıralı’nın bugün kadroda yer verdiği isimler arasında Yağızcan Erdem de bulunuyor. İlk k

Trabzonspor’da iki isim ilk kez...

Haber61 Haber Servisi

Süper Lig’in 33 haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’da genç isimler kadroda yer alıyor.

Teknik direktör Hami Mandıralı’nın bugün kadroda yer verdiği isimler arasında Yağızcan Erdem de bulunuyor. İlk kez A Takım kadrosuna alınan ve yedek kulübesinde olacak olan 1997 doğumlu olan Yağızcan, Mandıralı’nın şans vermesi durumunda yine ilk kez sahaya çıkacak.

Orta sahada görev yapan Yağızcan bordo mavili ekibin altyapısından yetişen isimler arasında yer alıyor.

Öte yandan daha önce Türkiye Kupası'nda bordo mavili formayı giyen genç Cafer Tosun da bugün ilk kez bir Süper Lig maçında A takım kadrosunda yer alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler