Trabzonspor'a transferde Beşiktaş ve Galatasaray rakip oldu! Genç oyuncu için karşı karşıya...

Trabzonspor ,Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya geliyorlar.

Trabzonspor'a transferde Beşiktaş ve Galatasaray rakip oldu! Genç oyuncu için karşı karşıya...

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki maç kala gelecek sezon için çalışmalar hızlandı. Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele verecek olan Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, transferde karşı karşıya geldi. Üç takım, bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de sezonun bitimine kısa bir süre kala yaz transfer dönemi için çalışmalar hızlandı.

Takımlar yeni sezon öncesi yapacağı takviyelerler kadrolarını güçlendirme planları yaparken, özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un hamleleri merak konusu oldu.

Transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken; Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor transferde karşı karşıya geldi.

Bu sezon Kayserispor'da birçok futbolcu etkileyici performansıyla ön plana çıkarken, bu isimlerden birisi de Onur Bulut oldu.

Sezon başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen 28 yaşındaki sağ bek, oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kayserispor formasıyla bu sezon tam 40 resmi maçta görev yapan Onur Bulut 1 gol atarken, yaptığı 8 asistle büyük alkış topladı.

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY VE TRABZONSPOR'UN LİSTESİNDE

Takvim'in haberine göre; yeni sezon öncesi yerli sağ bek arayışlarına başlayan Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un tecrübeli yıldızı listesine aldığı belirtiliyor.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Kayserispor'la 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Onur Bulut'un kariyerini 3 büyük kulüpten birisinde sürdürmeye çok sıcak baktığı da ifade ediliyor.

ONUR BULUT KİMDİR?

Onur Bulut, 16 Nisan 1994 tarihinde Almanya'nın Werdohl kentinde dünyaya geldi.

Futbola FSV Werdohl altyapısında başlayan 28 yaşındaki sağ bek, SF Oestrich-Iserlohn ve Bochum altyapılarında da forma giydi.

Bulut, 2012 yılında Bochum ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Almanya'da Freiburg ve Eintracht Braunschweig formalarını da terleten savunma oyuncusu, 2019/2020 sezonu başında Alanyaspor'a transfer olarak Süper Lig'e adım attı.

2020/2021 sezonunu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçiren Onur Bulut, sezon başında Kayserispor'a transfer oldu.

Bu sezon Kayseri ekibiyle 40 maçta görev alan 28 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden Onur Bulut'un güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor