Trabzonspor’a Elena Parisheva engeli!

Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan Popov’dan kötü haber geldi. Eşi Elena Parisheva yüzünden bu transfer yattı.

Trabzonspor’a Elena Parisheva engeli!

Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Süper Lig’de bu sezon ilk yarıyı beklentileri karşılayamayan Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.


Transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmelerini sürdüren bordo mavili takıma Ivelin Popov’dan kötü haber geldi.  Rusya’nın Spartak Moskova takımında forma giyen Bulgar oyuncu ile yapılan görüşmelerde ilk etapta olumlu gelişmeler olsa da oyuncunun eşinin istememesi nedeniyle transferin rafa kaldırıldığı öğrenildi. 

Popov’un şarkıcı olan eşi Elena Parisheva’nın Türkiye’de son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle gelmeye sıcak bakmadığı bildirildi.


IVELİN POPOV KİMDİR

İvelin İvanov Popov ( d. 26 Ekim 1987 Sofya) Bulgar millî futbolcu.

İlk profesyonel maçına Aralık 2005'te CSKA Sofia karşısında çıkmıştır.İlk golünü ise Lokomotiv Sofia karşısında atmış ve takımı Litex Lovech maçı 3-1 kazanmıştır. 18 Eylül 2008'de UEFA Kupası'nda Aston Villa karşısında da gol atan oyuncu Sunderland maçına kaptan olarak çıkmıştır. Gaziantepspor forması ile Türkiye Kupası Kamil Ocak Stadyumu'nda Galatasaray'a karşı oynamış ve 1-1 biten maçta golünü kaydetmiştir. Bucaspor ile 16 Ekim'de yapılan maçta da gol atmıştır. 25 Ağustos 2012 tarihinde Rusya Premier Ligi takımlarından FK Kuban Krasnodar ile sözleşme imzalamıştır. 2015 yılında ise Spartak Moskova'ya transfer olmuştur.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler