Trabzonspor yönetimi Ankara'da

Trabzonspor Yönetim Kurulu Anıtkabir ve 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti.

Trabzonspor yönetimi Ankara'da

Trabzonspor'un 50. yılı nedeniyle Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Gökhan Saral ve Coşkun Bülbül, Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu’yla birlikte ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koyan yönetim kurulu saygı duruşunda bulundu.


Trabzonspor yönetimi Ankara'da


Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Anıtkabir Defteri’ne şunları yazdı:

“Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak kulübümüzün 50’nci kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Bu özel günde ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bulunuyoruz. Trabzonsporumuz 50 yıllık şanlı tarihine sığdırdığı nice başarıların ve şampiyonlukların yanında, tertemiz mazisi, Cumhuriyetimizin kuruluşunda belirlemiş olduğunuz ilkeler ve spor ahlakına verdiğimiz öneme haiz duruşuyla huzurunuzda olmanın gururunu yaşamaktadır. Trabzonspor Kulübü olarak Atamızın bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’nin her daim bekçisi ve takipçisi olacağız. Ruhun şad olsun! Aziz Atam…”

Yönetim Kurulu daha sonra 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Anıta kulübün adına çelenk koyulurken, şehitlerin ruhuna dua okundu.

Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu, “Türkiyemiz 15 Temmuz’da FETÖ yapılanması tarafından hain bir darbe girişimine maruz kaldı. Bütün ülke olarak topyekûn darbe girişimine engel olduk. Bu uğurda yüzlerce vatan evladını şehit verdik. Gazilerimiz oldu. Onlara minnet borçluyuz. Vatan uğrunda şehit düşenlere Allah’tan rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu.


Trabzonspor yönetimi Ankara'da




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler