Trabzonspor yöneticisi Kanca: FIFA'dan yeni yasak gelmesin diye uğraşıyoruz

Trabzonspor yöneticisi Faruk Kanca, Sivasspor maçı öncesi Haber61'e konuştu.

Trabzonspor yöneticisi Kanca: FIFA'dan yeni yasak gelmesin diye uğraşıyoruz

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor - Sivasspor maçı öncesinde kulübün durumuyla ilgili konuşan Trabzonspor yöneticisi Faruk Kanca, FIFA'dan yeni transfer yasağının gelmemesi için uğraştıklarını açıkladı. 


Faruk Kanca şu açıklamaları yaptı: "Geçmiş yöneticilerle birlikte olmak caminın özlediği bir birliktelik. Sezon sonu yaklaştık. Avrupa hedefimiz var. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Her maç zordur. Hiçbir maçı basite almamak gerekiyor. Bu sene zaten çok ilginç sonuçlar alınmakta. Hem ekonomik tabloyu hem de sportif olarak iyi konuma gelmek istiyoruz. Yönetimin istişare ile vereceği bir karar hoca konusu. Şuanda bir transfer yasağı var. Altyapı haricinde oyuncu getirme şansımız yok. Ekonomik konuda başkanımızın büyük uğraşı var. Bazı futbolcuların FIFA’ya başvuruları var. Yeni bir yasak gelmemesi için uğraşımız var. Bunları çözmeye çalışıyoruz. Çözersek transfer konusunda önümüzü açacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor