Trabzonspor Vitor Hugo'ya güveniyor

Trabzonspor uzun yıllardır aradığı stoperi buldu. Vitor Hugo performansıyla alkış topluyor...

Trabzonspor Vitor Hugo'ya güveniyor

Uzun yıllardır stoperlerden yana yüzü gülmeyen Trabzonspor'a, Vitor Hugo ilaç gibi geldi. Performansıyla parmak ısırtan Brezilyalı futbolcu, üst üste kötü sonuçlar alan bordo-mavilileri mutlu eden tek isim. Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'a elenen Fırtına'nın attığı 2 golün sahibi de Hugo'ydu. Takıma geç katılan 29 yaşındaki oyuncu, partneri Edgar ile de iyi bir ikili oluşturdu ve onun formunu üst seviyeye çıkardı. Hugo'nun başarısını rakamlar da kanıtlıyor...

2 GOLE KETÇAP BENZETMESİ

Türkiye Kupası'na veda edilen Adana Demirspor maçında iki gol atan Vitor Hugo, Brezilya basınına konuşurken golleri için şu ilginç benzetmeyi yaptı: "Buradaki ilk gollerim. Tıpkı ketçap gibi, çıktığında her şey bir anda çıkıyor. Turu geçemedik ama tepkimiz iyiydi."

İşte Hugo'nun yaptıkları:

-Savunmada top uzaklaştırmayı en iyi yapan isim olan Brezilyalı stoper, 33 kez rakibe izin vermedi.

-Edgar ile birlikte en iyi şut engelleyen (9) stoper olan 29 yaşındaki futbolcu, 5 kez de rakibin gelişecek atağındaki pasına izin vermedi.

-Takım içinde rakipten top kapma konusunda üçüncü olan (13) Hugo, bunu az maç oynamasına rağmen geliştirdi.

-Ayağına hakim olan Hugo, 8 maçta sadece 2 kez top kaptırdı ve takımın en iyisi oldu.

-1.87'lik boyuyla Brezilyalı savunmacı, 36 kez girdiği hava topu mücadelesini 26 defa alıp kazanma oranında en iyisi konumunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor