Trabzonspor'un zorlu fikstürü başlıyor

Bir maçı eksik olmasına rağmen zirvenin 1 puan gerisinde yer alan ve ‘gizli’ lider olan Fırtına, ligde pazar günü oynayacağı Sivasspor mücadelesiyle zorlu bir periyoda giriyor

Trabzonspor'un zorlu fikstürü başlıyor

Trabzonspor , ligde son dönemlerin en iyi performanslarından birine imza attı. Karadeniz ekibi, Denizlispor, Kayserispor, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşısında 3 puana uzanarak zirve yarışında iddialı bir konuma geldi. Hüseyin Çimşir’in öğrencileri, bu hafta oynanacak olan Sivasspor mücadelesiyle birlikte zorlu bir fikstürün içerisine girecek. Son 5 haftada 5 galibiyet alan Trabzonspor, önümüzdeki 5 maçta ise ilk 7’de yer alan 3 rakibiyle kozlarını paylaşacak.

İlk hedef zirve

Sivas karşılaşması sonrasında Beşiktaş deplasmanına gidecek olan Fırtına, sonrasında Rizespor’u ağırlayıp Gaziantep’e gidecek. Zorlu fikstür Başakşehir mücadelesiyle sona erecek. Bordo-Mavililer’in bu doğrultuda hedefi; önce Sivas’ı devirip zirveyi almak, ardından da şampiyonluk yolunda son haftalara avantajlı bir konumda girmek olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor