Trabzonspor'un yine penaltısı verilmedi

Eski hakemler Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu Trabzonspor Galatasaray maçındaki tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

Trabzonspor'un yine penaltısı verilmedi

Trabzonspor'un sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı maça bordo mavili golcü Cornelius'un şutunda Nelsson'un topu eliyle müdahale edip penaltının verilmemesi damga vurmuştu.

Pozisyonu değerlendiren Sabah yazarları eski hakemler Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu pozisyonu değerlendirdi.

ÇAKAR: POZİSYON PENALTI

Çakar "Hakem Ali Palabıyık başarılı maç yönetti. Fakat kafama takılan bir pozisyon var. G.Saray'ın Danimarkalısı Nelsson kaleye şut çekildiğinde topa atlıyor, sol eli yukarıda. Temas var mı yok mu? Bence var. Dolayısıyla penaltı ve sarı kart olması gerekirdi ama VAR daveti gelmedi." yorumunu yaptı.

TOROĞLU: CÜNEYT ÇAKIR ÇAĞIRMADI

Erman Toroğlu ise "Hakem için birkaç pozisyon var; topu G.Saraylı oyuncu elle oynuyor mu ilk yarı? Cüneyt Çakır, Palabıyık'ı çağırmadı. Palabıyık atlayabilir bunu. Berat'a gösterdiği karttan önce de Hamsik rakibinden iyi bir dirsek yiyor, Berat bunu konuşunca da sarı yiyor. Palabıyık genelde ufak tefek sertliklere prim verdi, doğru da yaptı. Bazı pozisyonları süzemedi. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor