Trabzonspor'un yıldızı Fenerbahçeli futbolcunun transferine onay verdi

Trabzonsporlu isim Fenerbahçe'nin yıldızı için onay verdi.

Trabzonspor'un yıldızı Fenerbahçeli futbolcunun transferine onay verdi

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Kalidou Koulibaly'yi Chelsea'ye gödermeye hazırlanırken Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min Jae'yi transfer etmek istiyor. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu, Sarı-lacivertlilerin 25 yaşındaki yıldızını birinci hedefi yapan Napoli'ye oyuncu hakkında övgüyle bahsederken transferine onay verdi. Öte yandan Napoli'ye transfer olması beklenen Kim Min Jae'nin yeni adresi Rennes oldu.

Napoli'nin 31 yaşındaki stoperi Kalidou Koulibaly, 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye transfer oluyor.

Sky Sports'un haberine göre; İtalyan ekibi Koulibaly'nin transferi gerçekleşirse ilk hedef olarak Fenerbahçe'nin stoper oyuncusu Kim Min Jae'yi belirledi.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin oyuncuya büyük bir hayranlığı bulunuyor.

Daha önce Fransız ekibi Rennes'de teknik direktör Bruno Genesio, Kim Min Jae transferini istediklerini açıklamıştı.

25 yaşındaki Güney Koreli stoper, daha önce Bruno Genesio ile beraber Çin ekibi Beijing Guoan'da çalıştı.

Her iki takımın da gündeminde olan Güney Koreli stoper, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe adına 39 karşılaşmada forma giydi.

Napoli, Kalidou Koulibaly'nin yerini Fenerbahçe'den Kim Min Jae ile doldurmak için girişimlerine devam ediyor.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Napoli'nin, Güney Koreli savunma oyuncusu için Fenerbahçe ile yaptığı görüşmeler olumlu yönde ilerliyor.

İtalya Serie A temsilcisinin, Kim Min Jae için 20 milyon euro'luk satın alma maddesini düşürmeye çalıştığı ifade edildi.

SPALETTI: KIM MIN JAE ŞAMPİYONLAR LİGİ SEVİYESİNDE!

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spaletti ise, transfer için gelen soruya, "Kim Min Jae, Napoli ve Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir futbolcu" cevabını verdi.

Öte yandan 25 yaşındaki futbolcunun da, kendisini Rennes'in de istemesine rağmen transfer için önceliği Napoli'ye verdiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Kim Min Jae'yi 2021-22 sezonunun başında Çin ekibi Beijing Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna katmıştı.

KOULIBALY'NİN YERİNE KIM MIN JAE!

Senegalli savunmacı Kalidou Koulibaly'nin Chelsea ile anlaşması sonrası Napoli, savunma hattına takviye adına çalışmalarını hızlandırdı.

Maviler'in listesinin ilk sırasında Fenerbahçe'den Kim Min-jae yer alıyor. Güney Koreli oyuncunun bu transfer adına görüşmelerde bulunduğu iddia edilmekte.

HAMSIK'TEN NAPOLİ'YE KIM ÖVGÜSÜ!

Öte yandan Napoli'nin efsane oyuncularından olan ve şimdilerde Trabzonspor forması giyen Marek Hamsik, eski takımının transfer hamlesine onay verdi.

35 yaşındaki Slovak yıldız, Napoli'nin Kim Min-jae'yi kadrosuna katacağı söylentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuya ilişkin Radio Marte'ye konuşan Marek Hamsik, "Kalidou Koulibaly'nin ayrılması durumunda yerini doldurmak zor olacak. O dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri."

Ancak Kim'in iyi bir sezon geçirdiğini ve fiziksel olarak güçlü bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca çok iyi bir ayağı var" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE RENNES İLE ANLAŞTI!

Ancak A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe, Kim Min-jae transferinde yaklaşık 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız ekibi Rennes ile anlaşmaya vardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor