Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür için büyük iddia!

Trabzonspor'un yıldız ismi Abdülkadir Ömür için Roma ve Sevilla iddiası.

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür için büyük iddia!

Süper Lig'de son şampiyon Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da oyuncularına talipler çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Bordo-Mavili ekipte başarılı bir dönem geçiren Abdülkadir Ömür ile Avrupa ekipleri Roma ve Sevilla'nın ilgilendiği iddia edildi.

Süper Lig 'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da adı sık sık Avrupa takımlarıyla anılan Abdülkadir Ömür'ün talipleri artıyor.

TuttoMercato'da yer alan habere göre UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ve orta sahasını yeniden inşa etmek isteyen Jose Mourinho yönetimindeki Roma, Trabzonspor forması giyen Milli futbolcu Abdülkadir Ömür ile ilgileniyor.

Tek talibi Roma değil
Gösterdiği başarılı performanslar ile adı Avrupa takımlarının dikkatini çeken Abdülkadir Ömür için İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın da ilgisinin bulunduğu haberin detayları arasında yer aldı.

Bordo-Mavili ekiple 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon 38 maçta 7 gol ve 4 asistlik performansa imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor