Trabzonspor'un yenileri takıma çabuk ısındı

Bordo mavililerde yeni transferler formaları kaptı

Trabzonspor'un yenileri takıma çabuk ısındı
Trabzonspor'un  4 yeni transferı Olcay Şahan, Mas, Pereira ve Medjani, bordo mavili takımın sezonun 2'nci yarısındaki 3 maçta da görev yaptı.

ÇABUK ISINDILAR

Bordo mavililerde devre arası transfer döneminde kadroya dahil olan Joao Pereira, Emmanuel Mas, Olcay Şahan ve Carl Medjani takıma çabuk ısındı. Teknik direktör Ersun Yanal, Antalya kampında takıma katılan 4 yeni futbolcuya da ligin ikinci yarısında oynanan Bursaspor, Kasımpaşa ve kupadaki Gümüşhanespor maçlarında forma şansı tanıdı.

YENİLER SAHNEDE

Trabzonspor’da 4 futbolcunun transferinin ardından, sezonun ilk yarısında birçok maçta ilk 11’de görev alan Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ile Yusuf Erdoğan, yedek kulübeye çekildi. Bordo mavililerde yeniler arasında Olcay Şahan, Mas ve Pereira 3 maçta 270’şer, Medjani ise 133 dakika süre aldı, Arjantinli sol bek Mas 1 gol kaydederek skora da katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler