Trabzonspor'un yenilenen tesisleri açıldı

Trabzonspor tesislerinde yapılan çalışma sonrasında açılış yapıldı.

Trabzonspor'un yenilenen tesisleri açıldı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un profesyonel futbolcu kadrosuna tahsis edilen konaklama alanlarının yenilenmesi işlemi tamamlandı.

Sponsorların desteğiyle onarılan futbolcu odalarındaki tüm elektrik, su, ısınma ve internet sistemleri yenilenirken A takım binasının çatısında yapılan tadilat da tamamlandı.

Daha önce 22 olan oda sayısı kulübün ihtiyaçları doğrultusunda 37’ye yükseltildi. Ayrıca profesyonel futbolcuların kullandığı restorant, yatak odaları ve banyolar yeni dekorasyonla modern bir görünüme kavuştu.

Yeni idari bina ve tesislerin açılışı bu sabah yapılan açılışla hizmete girdi.

Yapılan açılış törenine Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

AÇILIŞ TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TESİSLERİN İÇİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor'un yenilenen tesisleri açıldı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açılışta yaptığı konuşmada “Türkiye’nin ilk modern tesisleri olan Mehmet Ali Yılmaz tesisleri kulübümüzün ihtiyaçlarının gerisinde kaldığı için yenilenme ihtiyacı hasıl olmuştu. Yönetime gelmemizi takip eden bir aylık süreç içerisinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla ve sponsorlarımızın desteğiyle tesislerimizi kamp binamızı, futbolcularımızın yatak odalarını restoranlarını yenilemek gibi bir eylemin içerisine girdik. Bu süreç içerisinde 1461 Trabzon takımımızı yerinden ettik. A takımımız onların bulunduğu binada kamp yapmaya başladı. Öncelikle onlara teşekkür ederim. Yöneticilerimiz tesisleri bir an önce yetiştirmek için büyük çaba sarfettiler. Tesislerimiz yetmiyordu, idari bina olarak şuanda içinde bulunduğumuz binaya geçtik. Tesislerimizin hayırlı olmasını diiyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı konuşmada “Hepimizin ortak paydası Trabzonspor’umuza ne yapabilirsek yapmaya çalışıyoruz. Herkesi tebrik ediyorum. Eskimeyen futbolcularımız olan hocalarımızın da katkılarının, geyretlerinin devamını temenni ediyoruz. Tek bir yürek tek bir büyüklük Trabzonspor’un ne olduğunu gösteriyor. Bundan sonra her zaman galibiyette, mağlubiyette, beraberlikte ne olursa olsun her zaman şampiyonluğa bir ve beraber yürüyeceğimizi bu vesile ile ifade ediyorum ve tesislerin hayırlı olmasını dişliyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz konuşmasında “Trabzon’umuza güzel bir olay nedeniyle bir aradayız. Trabzonspor’umuz bizim herşeyimiz. Trabzon şehri bütünleşmiştir. Spor şehridir, kültür ve sanat şehridir. Hayatın her alanında en iyi yapma gayreti olan bir şehiriz. Trabzonspor’umuz özellikle futbol alanında göstemiş olduğu başarısı ile kendisine haklı bir yer edinmiştir. Trabzon şehri ülkemizde tesisleşme anlamında en iyi olan şehirlerden bir tanesidir. Burada halkımzıla bütünleşen kulübümüzünde çok iyi bir tesis ve imkanlarla donatılması yönünde Başkanımız ve ekibi de gayret gösteriyorlar. Bu yönüyle Futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve yönetimizin hasılı camianın iyi şartlar içerisinde olması içinde böyle bir proje gerçekleştirdiler. Mevcut tesisi yenileme ve buranın da tahsisi ile birlikte diğer tarafı rahatlatma düşünceleri oldu. Bu kabul gördü ve bir düzenleme ile güzel bir tesis haline geldi. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah varolan başarımız daha da artacaktır. Bu konuda herkes hemfikirdir. Şehrimiz bu konuda tam manası ile bir bütünleşme halindedir. İnşşallah daha güzel olacak daha güzel bir gelecek bizi bekliyor. Başarılarınızn devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un yenilenen tesisleri açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor