Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Trabzonlu kontenjanına takılmış

Tekelioğlu dikkat çeken detayı açıkladı

Trabzonspor'un yeni yıldız adayı Trabzonlu kontenjanına takılmış
Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

​Trabzonspor'un Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı'dan sonra Türk futboluna kazandırmayı planladığı 18 yaşındaki Tayyip Ebrar Cumhur için altyapıda hocalığını yapan Sadi Tekelioğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, Oyuncusunun milli takım yetkilileri tarafından hakkının yenildiğini dile getirdi.

Ebrar'ın bugünlere gelmesinde çok emeği olduğunu söyleyen Sadi Tekelioğlu Haber61'e yaptığı açıklamada Türk Milli takımına seçilecek yetenekte olan genç oyuncunun "Trabzonspor'dan fazla oyuncu oldu" bahanesi ile milli takımda kadroya dahil edilmediğini söyledi. Abdulkkadir ve Cafer'in genç milli takıma seçilmesinin ardından "fazla Trabzonsporlu oldu" bahanesi ile milli takıma alınmayan iki oyuncudan birinin Ebrar olduğunu belirten Tekelioğlu "Biz de çocuğa yazık olmasın diye Azerbaycan yetkilileri ile iletişime geçip oyuncumuzu Azerbaycan milli takımına verdik" ifadelerini kullandı. Tekelioğlu Ebrar'dan övgü ile bahsederek "99 doğumlu grubumuz çok iyiydi. Oradan Abdulkadir ve Cafer'i Genç milli takıma verdik. " dedi.

Al Sadd maçıyla birlikte bordo-mavili forma altındaki ilk maçına çıkmıştı. 65. dakikada Sosa'nın yerine oyuna giren genç yetenek performansıyla beğeni toplamış, gelecek için ümit vermişti. Ebrar daha önce bordo mavililerin tüm alt yaş gruplarında forma giymişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor