Trabzonspor'un yeni transferleri Trabzon'da! "Hayal ettiğimiz yerdeyiz"

Trabzonspor'un yeni transferleri Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un yeni Transferleri. Kerem Şen ve Batuhan Kör Trabzon'a geldi.

Trabzon'a bu sabah gelen iki isim Haber61 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Aslen Trabzonlu olan Batuhan Kör, Trabzonsporlu olduğunu söyleyip "Doğduğum şehrin takımına geldiğim için çok mutluyum. Bu transferde emeği geçenlere teşekkür ederim. Hayırlısı olsun. Trabzonlıuyum Trabzonsporluyum. Son damlama kadar mücadele edeceğim.

Çok mutluydum. Şu anda da çok heyecanlıyım. Başkan ve yönetim olarak çok ciddi görüşmeler yaşandı. Trabzonluyum, Trabzonsporluyum çok istedim ben de olmasını:

Zaten maçları takip ediyorum. Son maçta da çok mutlu oldum. Bu sezon şampiyonluk olacak inşallah. Bizde bu takım için elimizden geleni yapıyoruz.

Tabi ki yıllarca Trabzonspor'umuza hizmet edip. Trabzonspor’umuzu Avrupa’da temsil etmek ve gol kralı olmak. İdolüm olarak Burak Yılmaz ve Cristiano Ronaldo’yu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Kerem Şen ise hayal ettiği yerde olduğunu belirtip "Transfer için bizim buraya gelmemizde emek veren Bursaspor kulübüne ve bize yatırım yapan Trabzonspor kulübüne de teşekkür ediyorum.

Herkes için hayırlısı olsun diyorum. Her zaman çalışmaya devam etsinler. Biz öyle yapıyorduk. Trabzonspor’u takip ediyordum. Trabzonspor hayalim olan yerlerden biriydi. Avrupa hayalim de var." ifadelerini kullandı.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Trabzonspor'un yeni transferleri Trabzon'da!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler