Trabzonspor'un yeni transferleri şov yaptı

Trabzonspor'un yeni transferleri Sivasspor maçında geçer not aldı.

Trabzonspor'un yeni transferleri şov yaptı

Trabzonspor'da İranlı stoper; yüzde yüz top kapma, yüzde 91 isabetli paslık bir performans sergilerken, Toure de beş tehlike kesti.

Yeni alınan stoperler Toure ve Hosseini, ilk kez birlikte oynadıkları Sivas maçında iyi bir görüntü ortaya koydu. Hosseini; yüzde 100 top kapma, yüzde 91 isabetli paslık performans ile oynarken, 39 kez topla buluştu. Toure de karşılaşmanın en fazla top uzaklaştırma yapan oyuncusu oldu. 5 kez kritik pozisyonda tehlikeyi kesen 28 yaşındaki Senegalli, isabetli pas yüzdesiyle de dikkatleri çekti.

Sivas sınavının ilk yarısında çok iyi bir görüntü ortaya koyan, ikinci devrede ise daha kontrollü oynayan Trabzon, 24 maç sonra ilk kez rakibe sadece üç şut çektirdi. Fırtına, özellikle orta sahanın presi ve savunmanın riske girmemesiyle bu istatistiği elde etmiş oldu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor