Trabzonspor'un yeni transferinden ilk açıklama: Çok heyecanlıyım

Trabzonspor'un yeni transferi Rahmi Anıl Başaran imzayı attı.

Trabzonspor'un yeni transferinden ilk açıklama: Çok heyecanlıyım

Trabzonspor, Balıkesirspor forması giyen genç oyuncu Rahmi Anıl Başaran ile 2020-2021 transfer tescil dönemi içerisinde dört yıllık TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi imzalamak üzere anlaşmaya vardı.

Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin ile Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın katılımıyla gerçekleşen törende 2000 doğumlu Rahmi Anıl Başaran ilk transfer tescil döneminde kendisini kulübe bağlayan ön sözleşmeyi imzaladı.

Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin, “Türkiye’de genç sporcuların en çok oynamayı arzu ettiği takım Trabzonspor. Bizim de zaten böyle bir geleneğimiz ve misyonumuz var. Bu kapsamda takip ettiğimiz pek çok genç ve yetenekli futbolcu arkadaşımız var. Bunlardan biri de Anıl Başaran’dı. Doğru yere, doğru zamanda geliyor. Takımımızda çok başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Anıl Başaran ise, “Çok heyecanlıyım, aynı zamanda mutluyum. Trabzonspor gibi büyük bir camianın parçası olacağım için büyük bir gurur yaşıyorum. Umarım bana inanan ve güvenenleri mahcup etmem. Trabzonspor camiası için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

İmza töreninin ardından Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin tarafından Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’ya adının yazılı olduğu formamız hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor