Trabzonspor'un yeni transferi Nemanja Andusic kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi Nemanja Andusic'iin kim olduğu merak edildi. Boşnak futbolcu Nemanja Andusic kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi Nemanja Andusic kimdir?

Trabzonspor, Boşnak futbolcu Nemanja Andusic'i kadrosuna kattı. Peki Andusic kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir?

NEMANJA ANDUSIC KİMDİR?

17 Ekim 1996 yılında Bosna Hersek'in Trebinje kentinde dünyaya gelen Andusic, asıl mevkisi sol kanat olmasına karşın sağ kanat, forvet, ve 10 numara pozisyonlarda oynayabilmektedir.

1,77 boyundaki oyuncu sağ ayaklıdır.

Futbola doğduğu kentin takımlarından FK Leotar Trebinje'de başlamıştır. 2014 yılında burada Sarajevo'ya transfer olmuştur. 2015 yılında Travnik takımına kiralanmıştır. 2016 yılında ise bedelsiz olarak FK Olimpik Sarajevo takımına transfer olmuştur. Sezon sonu ise eski takımı FK Sarajevo'ya tekrar dönmüştür. Sarajevo, Andusic'in 2018 yılında NK Celik Zenica takımına kiralamıştır. Sezon sonunda ise bedelsiz olarak Bosna Hersek 1. Lig takımlarından FK Mladost Doboj-Kakanj'a transfer olmuştur.

Geçtiğimiz sezon oynadığı 25 karşılaşmada 8 gol 2 asistlik performans sergileyen Andusic, bu sezon 50 Bin Euro bedelle Trabzonspor'a transfer olmuştur.

Oyuncu geçtiğimiz sezon orta sahanın solunda forma giyerken, ön libero, orta sahanın ortası, sağ kanat ve forvet olarak da görev almıştır.

Milli Takım Kariyeri:

Bosna Hersek U21: 4 Maç - 0 Gol

Bosna Hersek U19: 7 Maç - 2 Gol

Bosna Hersek U18: 2 Maç - 0 Gol

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor