Trabzonspor'un yeni transferi Manuel de Costa kimdir?

Trabzonspor’un yeni transferi Manuel de Costa kimdir.

Trabzonspor'un yeni transferi Manuel de Costa kimdir?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken son olarak Faslı stoper Manuel de Costa’yı Trabzon’a getirdi.

Futbola Fransa’nın AS Nancy B takımında başlayan 33 yaşındaki stoper, PSV Eindhoven, Fiorentina, Sampdoria, West Ham, Nacional gibi takımlarda forma giydi. Stoper mevkiinde sol ve sağ tarafta görev yapabilen tecrübeli isim ön libero mevkiinde de göre yapabiliyor.

Türkiye macerası 2013’tte Sivasspor ile başlayan Manuel De Costa, 2015 yılında Yunanistan’ın Olimpiyakos takımına transfer oldu. 2017 yılında Türkiye’ye yeniden dönen tecrübeli oyuncu Başakşehir forması giydi. 2 yıl sonunda ise Arabistan’ın yolunu tuttu ve 2019 yılında Al-Ittihad Cidde takımına transfer oldu.

Buradaki futbol hayatı 1 yıl süren Manuel De Costa, bu sabah itibariyle Trabzonspor ile sözleşme imzalamak için Trabzon’a geldi.

Sağ ayağını kullanan tecrübeli oyuncu 1,91 boyunda. Manuel De Costa Süper Lig’de 72 maça çıktı ve 11 gol, 2 asist ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor