Trabzonspor'un yeni transferi için 50 Milyon Euro bedel biçilmişti!

TRabzonspor transferleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Trabzonspor'un yeni transferi için 50 Milyon Euro bedel biçilmişti!

Schalke'nin Donis Avdijaj için belirlediği serbest kalma bedeli dudak uçuklatmıştı. Avdijaj'ın serbest kalma bedeli o dönem 50 milyon Euro olarak belirlenmişti.

Trabzonspor ekibinin yeni transferi Donis Avdijaj, Bundesliga ekibi Schalke'nin altyapısında forma giydiği dönemde kısa sürede adını duyurmuştu. 53 maçta attığı 59 golle herkes "Kim bu çocuk?" derken Liverpool boş durmadı ve ilgisini belli etti. Büyük bir geleceği olan Avdijaj için o dönem Schalke kulübü sözleşmesine "50 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi koydu. İşte Trabzonspor'un yeni transferi bu kadar büyük bir yetenekti. Avdijaj saha içinde durdurulması imkansız bir hücum oyuncusu. Hem kanatlarda hem de forvette oynayabiliyor. 1.72 boyunda ve 69 kilo ağırlığında olan Kosovalı futbolcu, rakip savunmalar için tam bir kabus. Çok süratli, çok çabuk ve çok akıllı. Çalım yeteneği de çok gelişmiş. Kısaca eğer kendisini bulursa saha içinde onu tutmak imkansız.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler