Trabzonspor'un yeni transferi eski takımına veda etti

Trabzonspor'un yeni transferi Berat Özdemir eski takımı Gençlerbirliği'ne veda etti.

Trabzonspor'un yeni transferi eski takımına veda etti

Trabzonspor’un Gençlerbirliği'nden yeni transferi Berat Ayberk Özdemir, İlhan Cavcav Tesisleri’ne giderek eski takımına veda etti. Antrenman öncesinde eski takım arkadaşlarıyla, teknik ekiple ve kulüp personeliyle bir araya gelerek kısa bir veda konuşması yapan Berat, son olarak Başkan Murat Cavcav ve Yönetim Kurulu üyeleriyle vedalaştı.

Duygusal anların da yaşandığı vedada Berat, Gençlerbirliği’nin kendisi için bir yuva olduğunu bir gün muhakkak yeniden yolunun İlhan Cavcav Tesisleri’yle kesişeceğini dile getirdi. Berat sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“8 yaşında girdiğim tesiste telleri aşarak A takıma çıktım. Yeri geldi mutluluğumu yeri geldi acılarımı bu tesiste yaşadım ve bugün Berat’ı Berat yapan Gençlerbirliği’nden ayrılıyorum. Yuvama veda ediyorum.”

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav’a da emekleri ve desteği için teşekkür eden Berat, kalbinin bir köşesinde her zaman Gençlerbirliği’ni taşıyacağını dile getirdi. Başkan Murat Cavcav da “Altyapımızdan çıktın, bizi oynadığın futbolla ve karakterinle bizi gururlandırdın. Şimdi yine bizim altyapımızı gururla temsil edeceğinden şüphem yok. Başarılar diliyorum.” diyerek genç futbolcuyu uğurladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor