Trabzonspor'un yeni transferi Doğan Erdoğan kimdir?

Trabzonspor, 22 yaşındaki Doğan Erdoğan'ı kadrosuna kattı. Bu transferin ardından genç futbolcu merak konusu oldu. Peki Doğan Erdoğan kimdir? İşte hakkındaki detaylar

Trabzonspor'un yeni transferi Doğan Erdoğan kimdir?

Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor kadrosuna genç futbolcularla kadrosunu güçlendirmeyi sürdürürken Doğan Erdoğan'ı da kadrosuna kattı. Bu transferin ardından genç futbolcu herkes tarafından merak konusu oldu. Peki Doğan Erdoğan kimdir, hangi takımlarda oynamıştır, nerelidir? İşte detaylar

Doğan Erdoğan kimdir?

Beşiktaş'ın da uzun süre takip ettiği ve transfer etmek istediği Doğan, Samsun'da 22 Ağustos 1996'da dünyaya geldi. Samsunspor'un altyapısında futbola başlayarak bu takımda profesyonel olan genç orta saha oyuncusu 2015 yılında Avusturya'nın LASK takımına transfer oldu. Bu takımda uzun süre forma giydikten sonra 6 Şubat 2019'da aynı ülkede Juniors OÖ'ye kiralık olarak gitti. 

Kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle LASK'a dönen Doğan Erdoğan 2020'de bitecek olacak sözleşmesini beklemeden takımdan ayrılık kararı aldı ve kendisini isteyen Trabzonspor'a imzayı attı.

1.82 boyundaki Doğan orta sahada genel olarak önlibero olarak görev yapıyor. Geçen sezon toplam 19 maça çıkarken 1 gol 3 asist kaydetti. Genç futbolcu ayrıca Türkiye Milli Takımı'nın U18, U19 ve U21 kategorilerinde toplam 29 maça çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor