Trabzonspor'un yeni transferi Anthony imzayı attı

Trabzonspor yeni transferine Atatürk Köşkü'nde imzza attırıyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Anthony imzayı attı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un yeni transfer Anthony Nwakaeme resmi sözleşmeyi imzaladı.

Trabzonspor'un transferini resmen açıkladığı Anthony Nwakaeme için bugün Trabzon'un tarihi mekanlarından Atatürk Köşkü'nde imza töreni düzenlendi. Anthony Nwakaeme Trabzonspor'da 99 numaralı formayı giyecek. 

İmza Töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu "İmza törenlerini tarihi mekanlarda düzenleyerek Trabzonun tanıtımına katkıda bulunmaya çalışacağız. Burası trabzonun simgesi olan Atatürk Köşkü. Tıpkı Atatürk Köşkü gibi Anthony kardeşimde Trabzonun simgesi olur. Önceki kariyeri çok parlak aynı performansları Trabzonda göstereceğine inanıyorum. Futbol endüstriyel futbola dönüştüğü günden beri transfer süresi belli olmuyor. Gidecek oyuncularımız olabilir. Ne transferi tamamladık diyebiliriz ne de oyuncu alacağız diyebiliriz. Bir tane defans oyuncusu daha almayı düşünüyoruz."

Trabzonspor'un yeni transferi Anthony imzayı attı

Trabzonspor'un yeni transfer Anthony ise "Trabzonspor'a bana bu şansı verdiği için teşekkür ediyorum. Burada oduğum için çok mutluyum. Çılgın bir atmosfer çılgın bir taraftar. Çok iyi insanlar olduklarını gördüm. Her şey harikaydı.Forvet olarak da oynayabilirim. Kendi tercihim sol açık olarak oynayabilirim." ifadeleri kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor