Trabzonspor'un yeni transferi 161'in sırrını açıkladı

Forma kampanyasına katılan Trabzonspor'un yeni Transferi 161'in sırrını açıkladı.

Trabzonspor'un yeni transferi 161'in sırrını açıkladı

Trabzonspor'un Altınordu'dan transfer ettiği genç kaleci erce Kardeşler bugün düzenlenen törenle imzayı attı. 

Başkan Ağaoğlu futbolculara forma satma geleneğini imza töreninde de sürdürdü. Gaston Campi 100 forma alarak kamapnyaya katılırken Erce Kardeşler ise 161 forma aldı.

Kardeşler neden 161 forma aldığınu da açıkladı. Futbola altyapısında başladığı kulüp olan Bursaspor'un şehri Bursa'nın plakası 16 ve şimdi transfer olduğu Trabzonspor'un şehri Trabzon'un plakası 61'i birleştrerek 161  forma aldığını söyledi.

Erce Kardeşler ayrıca imza töreninde şunları söyledi "Trabzonspor'a gelmeyi gerçekten çok istiyordum. Beni isteyen birkaç takım daha vardı ama benim önceliğim hep Trabzonspor'du. Bunu Altınordu'da bulunduğum dönemde de söylemiştim. Gelmeden önce Abdülkadir Parmak ile görüşmüştüm ve burasının aile gibi olduğunu söylemişti. Geldikten sonra gördüklerim bunun doğru olduğunu ortaya koydu. Bu futbolda çok önemli. Taraftarlarımız da bana destek mesajları attı. Hepsine teşekkür ederim. Formamızı en iyi şekilde taşımak istiyorum. Kulübümü en iyi şekilde temsil etmek amacındayım. İnşallah bizim için çok güzel bir sezon olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler