Trabzonspor'un yeni formaları tanıtıldı

Trabzonspor'un yeni sezon formaları bugün tanıtıldı.

Trabzonspor'un yeni formaları tanıtıldı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un yeni sezon formaları bugün Şenol Güneş Spor Kompleksi Medicalpark Stadında yapılacak olan lansman ile tanıtıldı.

Tören Haber61 TV'den canlı olarak yayınlanacak.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yapılan törende Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Macron Ceo’su Gianluca Pavanello sözleşme imzaladı.

İmzalanan sözleşme sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Macron spor giyim sektörünün önemli markalarından Türkiye’de çok yeni. Süper lige bizimle giriş yapacak olmalarından mutluluk duyuyoruz. Bize özel çok güzel tasarımlar ortaya çıktı. Ben kişisel olarak çok beğendim ama siyah form üzerinde detaylı çalıştım. Benimde favorim. Formalarımız Karadeniz fırtınasının heyecan ve coşkusunu yansıtıyor. Geriye kalan futbolcularımızın o formaya ruh vermeleri. İkincisi taraftarların formaları sahiplenerek bir parçası olmaları. Bazı başarılar forma isimleri ile anılır. İnanı9yorum ki Macron’da bu şekilde tarihteki yerini alacaktır.” dedi.

Başkan Ağaoğlu’nun konuşması sonrasında konuşan Gianluca Pavanello, “Türkçe konuşmadığım için özür diliyorum. Bugün burada olmaktan son derece mutluyum. Türkiye büyün bir ülke biz bu ülkede marka olarak yer dinmek istiyoruz. Trabzonspor gibi büyük be prestijli bir kulüple buna başlamak istiyoruz. Macron İtalyan bir şirkettir ve son yollarda çok hızlı bir yükseliş gösterdi. Bizim güçlü yönümüz İtalyan zevkini güzel giyinme gücünü teknik ile birleştirerek büyümeye devam ediyoruz. Biz çalıştığımız kulüplerle en önem verdiğimiz konular estetik ve o kulübe özel olmasına önem veriyoruz. Trabzonspor kulübü ile uzun çalışmalar neticesinde bu formaları geliştirdik. Yepyeni be çok özel bir forma yarattık. Ben umuyorum ki taraftar bu formaları gördüğünde ve dokunduğunda çok sevecektir ve bu kulübe şans getirecektir. Çünkü bizim şirkette de söylediğimiz gibi Macron’la daha iyi oynanır.” İfadelerini kullandı.

Yapılan imza töreni sonrasında formaların tanıtımı yapıldı. Parçalı ve Mavi forma TS Club'larda satışa sunulurken siyah forma Temmuz ayının ilk haftasında satışa sunulacak.

Trabzonspor'un yeni formaları tanıtıldı

Trabzonspor'un yeni formaları tanıtıldı

Trabzonspor'un yeni formaları tanıtıldı

Trabzonspor'un yeni formaları tanıtıldı

Trabzonspor'un yeni formaları tanıtıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor