Trabzonspor'un yeni çıkardığı gri formanın fiyatı ne kadar?

Trabzonspor'un yeni çıkardığı gri forma, medya ekibinin müthiş tanıtımı ile taraftarlara duyuruldu. Peki gri formanın fiyatı ne kadar? Gri formalar ne zaman satışa sunulacak? İşte detaylar...

Trabzonspor'un yeni çıkardığı gri formanın fiyatı ne kadar?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, İtalyan markası Macron sponsorluğunda 2019-2020 Cemil Usta sezonunda giyeceği 3. formayı bugün satışa sunmaya başladı. Dün sosyal medya üzerinden tanıtımı gerçekleştirilen formayı Bordo-Mavili taraftarlar oldukça beğendi. Formanın güzelliğinin yanı sıra, tanıtımın da dikkat çekici olduğunu belirten taraftarlar Medya Ekibi'ni de tebrik etti.

Bir köy ortamında çekilen küçük bir Trabzonspor taraftarının hikayesinin anlatıldığı tanıtım filminde Abdülkadir Ömür'de yer aldı:

İşte o tanıtım filmi:

Herkesin merak ettiği bir diğer soru ise gri formanın fiyatının ne kadar olduğu sorusu oldu. Peki gri formanın fiyatı ne kadar? Satışa çıktı mı?

Trabzonspor'un resmi mağazası ve web sitesi üzerinden gri formalar satışa çıktı. Formanın fiyatı ise 249,99 TL olarak belirlendi.

Diğer forma fiyatları ne kadar?

Trabzonspor'un bu sezon satışa sunduğu parçalı ve bordo formaları 219,99 TL'den satışa sunuluyor.

TS Club web sitesinin ara yüzü yenilendi

Öte yandan 3. formanın tanıtımını da gerçekleştiren Bordo-Mavililer'de TS Club'ın web sayfasının ara yüzü de yenilendi. Yeni kreasyon ürünlerinde eklendiği görülen sitede Ahmet Canbaz, Filip Novak, Kamil Ahmet Çörekçi gibi isimler ürünleri giydiği görüldü.

Formalar nerelerden satın alınabilir?

Formaları satın almak isteyen taraftarlar; TS Club'ın hem Avrupa hem de Türkiye sayfalarını ziyaret ederek internet sitesi üzerinden forma alışverişini yapabilirler. Ayrıca Trabzon, İstanbul, Ankara, Sakarya, İzmit'de bulunan TS Club mağazalarından da formaları temin edebilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor