Trabzonspor'un yayınladığı manifestoya ne oldu?

Trabzonspor yönetimi tarafından yayınlanan manifestonun kalan maddelerinin ne zaman başlayacağı bekleniyor.

Trabzonspor'un yayınladığı manifestoya ne oldu?
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri 27 Aralık 2015’de  Kasımpaşa maçı öncesinde bir araya gelerek, kulübün  içinde bulunduğu durumla ilgili olarak bir toplantı yaptı.  Bu toplantı sonrası Başkanı Muharrem Usta kulübün içinde bulunduğu acı reçeteyle ilgili 10 maddelik bir manifesto açıklamıştı.

"Yönetim kurulunun hayata geçirmeyi planladığı maddeler şu şekilde sıralanmıştı" denilerek toplantı sonrası 10 maddelik bir liste yayınlandı.

1-Bundan böyle giderler ciddi bütçe disiplini içerisinde asgariye çekilecek.

2-Kadroda revizyona gidilerek kadro ve bütçe disiplini sağlanacak.

3-Takım içi ücretler planlanan sınırlar içerisine çekilerek oyuncular arasında hakkaniyetli hale getirilecek.

4-Devre arasında kaliteli oyuncu bulmanın zorluğu göz önüne alınarak mümkünse eksik bölgelere öncelikle takas yöntemiyle iyi oyuncu takviyesi yapılacak.

5-Yapılan analizler sonucu bazı oyuncularla onların da bundan sonraki futbol hayatlarının daha sağlıklı ve verimli geçmesi adına yollar ayrılacak kadro ideal sayıya oturtulacak.

6-Teknik Direktör konusundaki yol haritamız olağanüstü bir durum olmadığı taktirde en kısa sürede netlik kazanacak.

7-1461 Trabzon'un 8 Ocak’ta kongresi yapılarak yeni yönetimi belirlenecek ve tüm sorunlarına köklü çözümler üretilecek.

8-Kulübün kurumsal bir yapıya oturtulması için konunun uzmanlarınca çalışmalar başlatılmış olup bu çalışmalar doğrultusunda yeniden yapılanma hamlesi başlatılacak.

9- "Trabzonspor Etik Kuralları" adı altında Trabzonspor Anayasası hazırlanarak camiamızın görüşüne sunulacak.

10-TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu stat yeni sezona yetişecek ve bir dünya kulübüyle açılış maçı yapılacak.

Bordo mavililerde taraftarlar yönetim kurulunun yayınladığı 10 maddelik manifestoda eksik kalan taahhütlerin içerisinde hayata geçirilemeyen maddelerinde hayata geçirilmesini beklemeye başladı. Manifestonun ilk 6 maddesini bazıları kısmen de olsa uygulayan yönetim kurulu özellikle 7-8-9-ve 10 maddelerle ilgili taahhütlerin yerine getirilmesinde şuana kadar somut bir adım atamadı.

Yönetimin 10 maddelik manifestosunun 7. maddesin de yer alan pilot takım konusunda yönetim sorunu ise çözüm bekliyor. Yönetim kurulu kendi içinden bir başkan atamayı planladığı 1461de mevcut yönetim ise istifa etmemek için direniyor.

1461 Trabzon’un yönetimi konusunun nasıl çözüleceği ise merak konusu.

 Ayrıca Trabzon yönetimi 9.maddede yer alan Etik Kurullar konusunda da her hangi bir bilgiyi kamuoyuyla paylaşmazken Akyazı stadyumu konusunda da bir türlü beklenen gelişme sağlanamadı

Yönetimin büyük önem verdiği Akyazı stadyumunun ne zaman bitirileceği ise belli değil. Trabzonspor yönetimi in isim hakkını satarak büyük gelir beklediği Akyazı stadyumunun mevcut şartlarda yeni sezona yetişmesi nerdeyse imkansız. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor