Trabzonspor'un Umut Meraş transferinde yeni gelişme! geri adım attılar

Umut Meraş'ın menajeri Trabzonspor'a mesaj gönderdi.

Trabzonspor'un Umut Meraş transferinde yeni gelişme! geri adım attılar

Menajerini değiştiren 25 yaşındaki sol bek Umut Meraş, yeniden Trabzonspor ile görüşmelere başladı. Kulübü La Havre de istediği rakamda bir miktar indirime gitmiş durumda.

Fırtına, İsmail Köybaşı'nın ardından yeni bir sol bek daha alabilir. Menajer değişikliğine giden Umut Meraş da yeniden Trabzonspor ile görüşmelere başladı.

Daha önce oyuncunun menajeri Türkiye'ye gelme fikrine sıcak bakmıyordu. Ancak 25 yaşındaki sol bek önce menajerini değiştirdi ardından da hemen bordo- mavililerle yeniden temasa geçti.

1.78 boyundaki futbolcunun menajeri, Trabzonspor yönetimine, "Teklifleriniz geçerliyse masaya oturalım" önerisini sundu. Yönetim kurulu da Abdullah Avcı ile görüştükten sonra yeni görüşme talebini kabul etti. Bu arada oyuncunun bonservisini elinde bulunduran La Havre kulübü de istediği rakamlarda bir miktar geri adım attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler