Trabzonspor'un tur umudu - Nasıl tur atlar?

Trabzonspor Sparta Prag ile berabere kalarak tur umudunu Trabzon'a taşıdı. Peki Trabzonspor nasıl tur atlar? İşte detaylar...

Trabzonspor'un tur umudu - Nasıl tur atlar?

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Sparta Prag deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönerek avantajlı bir skor elde edip 2019 yılında oynadığı son 16 karşılaşmadan da namağlup ayrılan Trabzonspor, bir üst tur için umutlandı.

2015-16 sezonundan sonra ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'ne 3'üncü turdan dahil olan ve deplasmanda Sparta Prag ile oynadığı ilk maçtan 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 eşitlikle ayrılan bordo-mavililer, 15 Ağustos'ta evinde oynayacağı rövanş karşılaşmasına umutlu hazırlanacak.

Deplasmanda 2 gol kaydederek önemli bir avantaj yakalayan Trabzonspor, kendi sahasında oynana karşılaşmadan alacağı galibiyet ya da 0-0, 1-1'lik beraberliklerde turu geçen taraf olacak, 2-2'lik skorda ise maç uzatmalara gidecek.

Evinde taraftar desteğini de arkasına alacak olan bordo-mavililer, deplasmanda yakaladığı avantajlı sonuç ile burada adını bir üst tura yazdırmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor