Trabzonspor'un transferinde Novak şoku!

Trabzonspor'un Doğuhan Aral Simsir transferinde Filip Novak şoku!

Trabzonspor'un transferinde Novak şoku!

Trabzonspor'un Aral Simsir transferinde karşısında Filip Novak çıktı. Bordo mavililer, FC Midtjylland ile Novak transferi nedeniyle mahkemelik olmuştu. Bu durum Aral Simsir transferini de zora soktu.

TipsBladet gazetesinin haberine göre; Danimarka'da transfer dönemi 1 Şubat gecesi kapanırken, Türkiye'de 8 Şubat gecesine kadar zaman var. Dolayısıyla FC Midtjylland’tan  Aral Simsir'in Trabzonspor'a gitme ihtimali hala var.

Simsir'in menajeri Çağlar Köycü'ye BT ile yaptığı röportajda; ''Her iki kulübü de bu durumda açıkça anlıyorum. Her şeyi zorlaştıran da bu. Her konuda anlaşıyorlar ama FC Midtjylland, Trabzonspor'un geçen sefer anlaşmaya uymadığı Novak satışıyla yaşadığı kötü deneyim nedeniyle para için garanti ve teminat istiyor. Trabzonspor tek seferde ödemenin çok para olduğunu ve Aral'ı uzun vadeli bir yatırım olarak gördüklerini de anlayabiliyorum'' ifadelerini kullandı.

İki kulüp sadece süreçte anlaşamadı. Ancak rakam olarak 19 milyon kron üzerinde anlaşmaya varıldı.

Trabzonspor daha önce Filip Novak’ı aynı takımdan aldı. Ancak ödemelerde büyük aksilikler yaşandı. FC Midtjylland, Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet etti. (FotoSpor)

Trabzonspor'un transferinde Novak şoku!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor