Trabzonspor'un transfer yapmasında engel var mı?

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta açıkladı.

Trabzonspor'un transfer yapmasında engel var mı?
Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor'un transfer yapmasında mali anlamda bir engel olmadığını belirtti.

Başkan Usta "Mali anlamda transfer yapmamıza resmen bir engel yok. Kulübün finansallarında çok yoğun bir emek sarf ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Muharrem Usta "Çok kaliteli bir takım ve finansallarını da toparlamaya çalışan bir takım var. Uzun bir yolculuğa ihtiyaç var. Herkes bilsin ki. Küçülelim 5-10 seneyi unutalım borçlar olmasın. Ama böyle bir durum yok. Küçülünce her şeyi kaybederiz. Sponsor gelmez. Başarı olmayınca gelir olmaz. 3-5 senede büyük projeler yaparak çok basiretli bir tüccar gibi büyük gelirlerle Trabzonspor sağlıklı bir düzene gelebilir. İlla bir yönetim tarafından yapılması önemli değil. Seçime bir sene daha var. Adaylık konusunda hiçbir şey şuanda düşünmüyorum. Yedek yöneticilerimiz var. Devam ediyoruz. Malatya maçından sonra çok zor bir süreçten geçiyoruz. Kenetlenerek bu yolculuğu taşıyan arkadaşlarım teşekkür ediyorum. Zor dönemde bizde bittik yapacak bir şey yok emek kolay. Bizde yokuz deseydik ne olurdu düşünmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor