Trabzonspor'un transfer rotası belli oldu

Trabzonspor transferde bu mevkilere yönelecek

Trabzonspor'un transfer rotası belli oldu

Devre arasına kadar oynanacak maçlarda maksimum puan hedefleyen Trabzonspor, ara transfer döneminde hem sürekli görev alacak hem de alternatif olarak takımı üst seviyeye çekecek oyunculara yönelecek.

Özellikle orta sahaya bir defansif bir de hücum ağırlıklı oyuncu transfer etmek isteyen Trabzonspor, bir forvet, bir de sağ sağ kanat transferi için de çalışmalar yapacak. En az 4 transfer politikasıyla çalışmalarına başlayan Trabzonspor, süre almayan ve kadro dışı kalan isimler için gelecek teklifleri de değerlendirecek ve kadro şişkinliğine izin verilmeyecek.

Ayrıca, kadrosunda sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Anders Trondsen ile birlikte 15 yabancısı olan bordo mavili takımda, Avcı'nın düşünmediği isimlerle yolların ayrılması, yerlerine ise hem yerli hem de yabancı oyuncuların getirilmesi gündemde.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor