Trabzonspor'un transfer hedefi ve Uğurcan'la en ciddi ilgilenen kim?

TRT Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu

Trabzonspor'un transfer hedefi ve Uğurcan'la en ciddi ilgilenen kim?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Ankaragücü hazırlıklarını sürdürürken basına açık olan idmanı Haber61 TV canlı yayınlandı.

Yayına katılan TRT Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven transfer çalışmaları ile ilgili bilgilerini paylaştı.

Yurduseven "İstihbaratlarıma göre Trabzonspor iki transfer düşünüyor. Bunlardan biri önlibero ve diğeri de sağ ön oyuncusu. İsmi geçen futbolculardan Ndiaye'nin olacağını düşünmüyorum çünkü Trabzonspor daha sert defansif bir önlibero arıyor. Ama Galatasaraylı Cenk Ergün bu oyuncuyla Trabzonspor'un görüştüğünü söyledi. Ona güvenirim Ndiaye ile ikili görüşmeleri de iyi." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un puan olarak iyi bir noktada devreye girmesi halinde transferde risk alabileceğini de belirten Yurduseven "Çok hoşuma gidiyor, İstanbul'a programa gittiğimde Beşiktaş'lı arkadaşlar Talisca'nın kafasını karıştırmayın, Galatasaraylılar da Ndiaye'yi bırakın diyorlar" dedi.

UĞURCAN KONUSU

Yurduseven transfer konusunda ayrıca Uğurcan Çakır'a bir çok kulübün talip olduğunu en ciddi talibin ise Alman ekibi Liepzing olduğunu belirtti. Yurduseven " Uğurcan'ı ben yazmıştım. Bazen haber muhabirin önüne düşüyor. Mahrez'in menajeri bir transfer için Liverpool'a Kloop ile görüşmeye gidiyor. Orada önünde Türk bir oyuncunun ismini görüyor Uğurcan diye. Onun yanına bir ok çiziyor ve 30 Milyon Euro yazıyor. Ve o ismi bir arkadaş İstanbul'da tesadüfen bana söyledi. Geldiğimiz noktada önemli takımların Uğurcan'ın peşinde olduğunu biliyoruz. En ciddi ilgilenen Alman kulübü Liepzig. Onun haricinde Juventus scoutlarını da maçlarda görüyoruz. Ben Uğurcan'ın sezon sonunda biraz içimizi acıtacağını düşünüyorum. Fiyat olarak değil de kendisinin gidebileceğini düşünüyorum fakat çok fazla şimdiden seslendirmemek lazım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor