Trabzonspor'un transfer formülü

Özellikle hücum hattına transfer yapılacak

Trabzonspor'un transfer formülü
MALİ Fair Play kriterleri kapsamında UEFA'nın denetiminde olan Trabzonspor, devre arası transfer döneminde kiralama formülü ile kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

Süper Lig’de ilk yarıda son 7 haftaya girilirken transfer çalışmalarına erkenden başlayan Trabzonspor, özellikle maliyeti düşük oyunculara yöneldi. Ekonomik anlamda düzlüğe çıkmayı hedefleyen ve bu konuda da UEFA'ya taahhüt veren Trabzonspor, devre arası transfer döneminde dar bütçeyle hareket etmek zorunda kalacak. Gelirlerini hedeflenen 120 milyon liranın üzerine çıkarmasına rağmen yine de ekonomide tasarruf yönünü tercih edecek olan bordo mavililer, devre arası transferinde kiralama formülüne yönelecek.

AĞIRLIK HÜCUMA YÖNELİK

Bordo mavililerin 2 ile 4 aralığında oyuncu transferiyle kadrosunu güçlendirmek istediği, bütçeyi sarsmamak için ise bu transferlerin büyük bölümünü kiralık olarak gerçekleştirmeyi hedeflediği öğrenildi. Trabzonspor'un devre arası transferinde özellikle hücum bölgesine ağırlık vererek takviye yapmayı planladığı da kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor