Trabzonspor'un transfer bütçesi belli oldu

Trabzonspor'un ara transfer dönemi için belirlediği bütçe ortaya çıktı

Trabzonspor'un transfer bütçesi belli oldu

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan ve Eddie Newton ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'yı getiren Trabzonspor toparlanma sürecine girse de kadrodaki yetersizlik hemen her kesimden eleştiri aldı.

Bu çerçevede Abdullah Avcı da her açıklamasında "oyuncu kalitesini yükseltmeliyiz" ifadelerini kullanırken Trabzonspor'un transferdeki yol haritası belirlenmeye başladı.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimin ara transfer dönemi için 800 Bin Euro'luk bütçe belirlediği öğrenildi.

Yüksek bütçeli transferlerden yine kaçınacak olan bordo mavili kulüp ihtiyaç olan mevkiler için çalışmalarını sürdürüyor. Bütçenin çok fazla olmaması nedeniyle Trabzonspor'un yine bonservisi elinde olan veya kiralık futbolculara yönelmesi bekleniyor.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor