Trabzonspor'un tek hedefi 6 puan

Bordo mavililer iki maçı da galip bitirerek sezonu tamamlamak istiyor

Trabzonspor'un tek hedefi 6 puan

 Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Spor Toto Süper Lig’in bitimine iki hafta kala Bursaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarını kazarak 6 puanı almak istiyoruz” dedi. 

Hacısalioğlu, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna rağmen sahaya çıkacak olan oyunculara güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğuna rağmen sahaya çıkacak tüm oyuncularımıza Yönetim Kurulu olarak güvenimiz tamdır. Trabzonspor ruhuna yakışır mücadeleyle birlikte kalan iki maçımızı kazanıp 6 puanı almak istiyoruz. Kalan 180 dakikada sahaya kim çıkarsa çıksın en iyi mücadeleyi sergileyeceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. Ligin son dönemecinde alacağımız 6 puan sıralamadaki konumumuz için de belirleyici olacaktır. Bu süreçte taraftarımızın desteği de futbolcularımıza güç verecektir”ifadelerini kullandı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor