Trabzonspor'un takibe aldığı isme Süper Lig'den talip!

Bordo mavili takımın takibe aldığı gurbetçi oyuncuya Konyaspor talip oldu

Trabzonspor'un takibe aldığı isme Süper Lig'den talip!
Haber61 Spor Servisi

İkinci yarıdaki müthiş yükselişine Beşiktaş maçıyla ara veren Trabzonspor bir yandan da gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalarını devam ettiriyor.

Bordo mavili ekip takıma direkt katkı sağlayacak isimlerin yanı sıra gelecek vaadeden futbolcuları da yakından takip ediyor. Bu noktada çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Hollanda'nın Nec Nijmegen takımında forma giyen Trabzonlu genç yetenek Ferdi Kadıoğlu'nu da izliyor. 17 yaşındaki genç futbolcu için sezon sonunda harekete geçilmesi beklenirken Konyaspor'un da devreye girdiği öğrenildi. Konyaspor'un da bir süredir takip ettiği Ferdi için resmi teklifi şimdiden Hollanda ekibine ilettiği kaydedildi.

Bu sezon toplam 27 maça çıkan ve 4 gol 3 asist üreten orta saha oyuncusu için Hollanda kulübünün ne karar vereceği merakla bekleniyor. Ferdi'nin kulübüyle olan sözleşmesi ise 2019 yılında sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor