Trabzonspor'un süper ikilisi!

Trabzonspor'un yeni transferleri sorunu çözdü.

Trabzonspor'un süper ikilisi!

Trabzonspor'a devre arasında alınan sol bek Emmanuel Mas ve sağ bek Joao Pereira, defansta uzun zamandır süren sorunları çözdü. Kısa sürede takıma uyum sağlayan Mas ve Pereira, saha dışında da çok iyi arkadaş oldu.


Zamanlarının büyük bir bölümünü birlikte geçiren ikili, takımın ikinci yarıda yakaladığı çıkışta da önemli rol oynadı. Mas, Trabzonspor'un ikinci yarıda yakaladığı çıkışın tesadüfi olmadığını belirterek, "Şehir bizi çok sevdi. Biz de bu sevgiye karşılık vermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

BÖYLESİNİ GÖRMEDİM

Pereira, gelmeden önce şehir ve takım hakkında aldıkları bilgilerin tamamen doğru ama eksik olduğunu belirterek, "Birçok takım gördüm ama kulübüne bu denli bağlı taraftar gruplarının sayısı azdır. Deplasmanda bile ev sahibinden çok taraftarımız oluyor" diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler