"Trabzonspor'un sorunu orta saha"

Spor yorumcusu Erdal Hoş, Trabzonspor'u değerlendirdi.

"Trabzonspor'un sorunu orta saha"

Trabzonspor deplasmanda Hatayspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bordo mavili takımın galibiyeti sonrasında spor yorumcusu Erdal Hoş değerlendirmelerde bulundu.

TRT Spor’da konuşan Erdal Hoş şu ifadeleri kullandı;

ÖNCELİK PUAN ALMAKTI
Hoca göreve başlamadan önce ilk yapacağımız şey puan almak demişti. Oyundan önce puan almaktı Puan toplamadan bir şey yapamayız demişti, aşağı yukarı bunu başardı. Oyun olarak keyif veriyor mu, hayır. Taraftar rahat maç izleyemedi muhtemelen. Az pozisyon bulup az pozisyon veriyor Trabzonspor.

Hatayspor’un da hakkını yemeyelim, içeride hiç yenilmeyen bir takımdı. Son haftalarda izlediğim Hatayspor sezon başında aldığı övgüleri hakettiğini gösterdi.



SORUN ORTA SAHA

Trabzonspor
’un çok net şekilde orta saha sorunu var. İyi stoperlerle maç kazanırsınız. Hugo attı, Hugo tuttu. İyi santraforla da maç kazanabilirsiniz ama nasıl oynayacağınızı orta saha belirler. Oyun oynamak orta sahanın işi. Mevcut orta sahada top rakipteyken de top Trabzonspor’dayken de doğru yerleşme yok, topla hareket edebilen yok. Biraz Abdulkadir Parmak’ta vardı, o da bu sene çok çok kötü.  Eğer doğru transferler yapılırsa daha forma alamaz. Aynı şekilde Baker da öyle. Şuanda orta saha enerji itibariyle Flavio’ya emanet gibi duruyor. Sağda, solda önliberoda heryerde Flavio var.

COŞKU AKILLA DOLDURULMALI
Trabzonspor taraftarı anlıyor aslında. Tutarsızlık anında geriliyor taraftar. Bir sistem sorunu ve kadro sorunu olduğunu görüyor. Ben de daha keyifli maçlar izlemek istiyorum. Ama hoca da aynı şeyi söyledi “Trabzonspor’un ihtiyacı var olan coşkuyu akılla takviye etmek.” Coşku hep var onu akılla doldurabilmek gerekiyor.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor