Trabzonspor'un sol bek transferinde rakibi Galatasaray!

Trabzonspor için İtalya'dan transfer iddiası geldi.

Trabzonspor'un sol bek transferinde rakibi Galatasaray!

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, transferin de en hareketli takımı konumunda. bordo mavililer daha önce Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik ve Fode Koita gibi önemli isimleri renklerine bağlamıştı. Transferde hız kesmeyen bordo-mavililerde yeni gündem, Galatasaray'ın da istediği Napolili sol bek Mario Rui olduğu iddia edildi.

İtalyan basınından Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Trabzonspor, Napoli forması giyen 30 yaşındaki Portekizli sol beki kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'ın da bu oyuncu için kiralama teklifi yaptığı vurgulandı.

Kariyerine Sporting altyapısında başlayan Mario Rui Benfica, Parma, Empoli, Roma ve Napoli gibi takımlarda forma giydi. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan Rui'nin, Napoli ile olan sözleşmesi 2025'te sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor