Trabzonspor'un Sivasspor planı hazır

Trabzonspor'da gözler Sivasspor maçında.

Trabzonspor'un Sivasspor planı hazır

Ligde 3’te3 yapmak isteyen Trabzonspor'da Avcı defanstaki sorunları çözdükten sonra rotasını hücuma kırmıştı. Avcı, Sivasspor mücadelesinde yetenekli oyuncularına ‘özgürlük’ tanıyacak. Onların hünerlerinden faydalanmak istiyor.

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın gelmesiyle yukarı doğru ivmelenmişti. Sırasıyla BB Erzurumspor, Ankaragücü'nü deviren Trabzonspor, gözünü Sivasspor maçına çevirdi.

Bordo-mavililer arkalarına aldıkları rüzgarla hanelerine bir 3 puan daha yazdırarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da galibiyet için planlarını yaptı.

Bunları antrenmanlarda öğrencilerine tek tek anlattı. Usta hoca özellikle hafta boyunca yaptıkları hücum çalışmalarının meyvesini almayı planlıyor.

'SORUMLULUK ALIN'

Bordo-mavili ekipte teknik direktör Abdullah Avcı gelir gelmez savunmadaki sorunlara eğilmişti. Deneyimli çalıştırıcının çıktığı iki karşılaşmada da Trabzonspor kalesinde gol görmemişti. Ancak hücumdaki problemler de dikkat çekmişti.

Avcı bu hafta daha çok hücum aksiyonları üzerinde durdu. Oyuncularına bol bol şut idmanı yaptıran Avcı, yetenekli yıldızlarından da sorumluluk almasını istedi.

Başarılı teknik adam hücumdaki isimlere 'özgürlük' vererek potansiyellerini göstermelerini istiyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor