Trabzonspor'un seyirci sayısı arttı

Passolig'den yapılan açıklamada Trabzonspor'un seyirci sayısını artırdığı belirtildi.

Trabzonspor'un seyirci sayısı arttı

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ilk yarının tribün raporunu açıkladı. “Önemli oyuncular yurt dışına gitmeye başlasa da seyirci ortalaması düşmedi. Aksine taraftarlar, alt yapıdan gelen gençlerine sahip çıktı. 4 büyüklerin seyircisi 32 bin ile en üst seviyeye yaklaşırken, Passolig kart sayısı ise şu an 4.3 milyona ulaştı” şeklinde konuşan Kazancı, Trabzonspor'un  seyirci sayısını artırdığını belirtti.

Kazancı "“2018-2019 sezonunda Süper Lig, seyirci ortalaması 14 bine ulaştı. Tribünlerdeki dikkat çeken bir diğer artış da 4 büyüklerin seyirci sayısında oldu. 4 büyükler, ev sahibi oldukları maçlarda ortalama 32 bin kişiyi ağırladı. İki sezon öncesinde seyirci ortalaması 20 bin 256 olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon bu rakamı yaklaşık 12 bin artırdı”

‘Trabzonspor yükselişe geçti’

“Geçtiğimiz sezon 20 bin 138 seyirci ortalaması olan Trabzonspor, bu sezon seyirci ortalamasını yüzde 35 oranında artırarak 27 bin 486’ya kadar çıkardı. Beşiktaş seyirci ortalamasını korurken, Galatasaray tribünlerinde yüzde 14 civarında bir azalma söz konusu. Geçtiğimiz sezon 40 bin 778 ortalama ile seyirci sayısında da şampiyon olan Sarı- Kırmızılar’ın, bu sezon ilk 17 hafta itibariyle seyirci ortalaması 34 bin 960’da kaldı” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler